Camera

Bewaking

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met camerabewakingssystemen. Kunnen wij u helpen om alles scherp in de gaten te houden?

Camerabewaking

Camerasystemen zijn afgelopen jaren flink verbeterd en relatief goedkoper geworden. Vaak bij opsporingsprogramma’s zoals bij opsporing verzocht zijn de beelden vaak vaag en onduidelijk. Uiteraard weten wij gelet op onze ervaring dat er vaak camerabeelden worden gebruikt die niet dit doel hadden maar veelal een andere functie.Bijvoorbeeld een camera die een winkelpui tegen inbraak en vandalisme bewaakt, vangt een glimp op van een voorbij rennende  verdachte van een overvaller die ergens anders heeft toegeslagen. Beter wat beeld dan geen beeld. Beveilig daarom uw woning of bedrijf met een camerasysteem dat perfect Full HD opneemt en wat u via uw smartphone overal ter wereld live kunt bekijken en terugkijken.

Wij kunnen aan ieder camerasysteem service verlenen. In het verleden installeerde wij veel Samsung, Honeywell en Vacron/Fuho systemen. De CCTV markt is de laatste vrijwel geheel overgenomen door de merken Dahua en Hikvision. Deze systemen hebben een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.

Wij kunnen ook uw  verouderd camerasysteem updaten.  Echter in veel gevallen is een nieuwe recorder met Full HD camera’s een veel goedkopere en verstandigere oplossing.  Graag informeren wij u naar de mogelijkheden

Wij hebben al een full HD camerasysteem met Hikvision DVR recorder vanaf slechts € 695,- excl. btw, inclusief montage ( prijs is afhankelijk van de situatie)

-Hikvision DVR recorder
-1TB harddisk
-4 x Full HD camera’s met infrarood voor de avond / nacht

Voor het bewaken van een huis, winkel of kantoor.
Vanaf € 695,- excl. btw inclusief montage.

Scroll naar boven
Scroll naar top