Beveiligingsproducten

Er zijn nogal wat producten waarmee u uw eigendommen kunt beschermen. Slechts een aantal maatregelen zijn echt doeltreffend.De verzekering gaat akkoord met die maatregelen die in verhouding staan tot het risico cq de waarde van de te beveiligen goederen. Hiervoor zijn richtlijnen en keurmerken opgesteld.
Alleen producten die aan die richtlijnen voldoen mogen toegepast worden.

Op het internet op in een doe het zelf winkel vindt u vaak producten die niet voldoen aan deze strenge normeringen. Anderzijds vindt u hier wel enige producten die, bij een preventieve toepassing (dus zonder verzekeringseis), kunnen worden toegepast.

Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met de professionele kant van beveiligen en kunnen u, geheel vrijblijvend, op locatie de juiste maatregelen adviseren.

In het beveiligingsplan worden de noodzakelijke beveiligingsmaatregelen conform het plan van eisen beschreven.

Voldoet u na installatie en/of aanpassing aan alle noodzakelijke eisen dan wordt het VEB Beveiligingscertificaat (Attest) uitgereikt.

Voldoet u na installatie en/of aanpassing slechts aan een gedeelte van de noodzakelijke beveiligingsmaatregelen zoals omschreven in het plan van eisen, zal het VEB opleverbewijs worden verstrekt.

Ook voor reeds bestaande beveiligingsmaatregelen kan een verzekeringsbewijs worden afgeven, mits deze aan de huidige normering voldoet.