Camerasystemen


Wij leveren, monteren en/of programmeren complete camerasystemen tegen een perfecte prijs / kwaliteitsverhouding. Wij hebben zowel A-merken als eigen import in ons assortiment.
Alle producten zijn bedoelt voor professioneel gebruik en meestal niet vergelijkbaar met de vele andere aanbieders / webwinkels op internet. Op al onze producten krijgt u maarliefst 24 maanden en op de installatie 12 maanden garantie.

CameraVoordat u een camera, DVR recorder of geheel systeem aanschaft is het van belang dat u zich vooraf goed laat informeren, dat voorkomt teleurstellingen achteraf. Onze adviseur staat u graag met raad en daad bij.

Wij kunnen overigens al een compleet systeem met 4 camera's en Dvr recorder met harddisk installeren vanaf 595,- excl. btw (afhankelijk van de situatie en plaatsings mogelijkheden.

Voorbeeld aanbiedingen camerasystemen
Omdat iedere situatie anders is en er met verschillende factoren rekening gehouden dient te worden is het niet mogelijk om u via internet een exacte prijsopgave te doen toekomen.
Uiteraard kunnen wij uw woning geheel vrijblijvend bezoeken en de risico’s en factoren doorspreken zodat wij een offerte op maat kunnen aanbieden.
Wij kunnen overigens al een camerasysteem met 4 goede valdaalbestendige camera’s van 700 TVL lijnen en een DVR recorder met 500 Gb harddisk installeren voor € 995,- excl. btw (inclusief montage).

Button
Voorbeeld 1 Camerasysteem (binnen)

Button
Voorbeeld 2 Camerasysteem (binnen en buiten)

Button
Voorbeeld 3 Camerasysteem (buiten)