Mistgeneratoren

Mistgeneratoren speciaal tegen inbraak / snelkraak
Het aantal snelkraken neemt hand over hand toe, vandaar ook dat er maatregelen zijn om een snelkraak tegen te gaan.
Een van de laatste ontwikkelingen is de mistgenerator, die bij een inbraakalarm het pand of compartiment binnen enkele seconden in dichte “mist” zet.
Deze  “mist” is niet schadelijk voor mens, dier, etenswaren en/of  goederen.

   

Wij adviseren het merk Grumpy omdat deze door haar betrouwbaarheid, snelle (mist)uitstoot vam 50 m3 per seconde alsmede haar modellenreeks in vrijwel iedere situatie toepasbaar zijn.

Uiteraard zijn deze voorzien van het NCP keur cq de EN 50131-8 normering.

Overal toepasbaar
Een mistgenerator is in alle vormen van bedrijfsvoering toepasbaar, zoals elektronica (denk hierbij ook aan computerwinkels), kleding, juwelen etc. etc. en laat geen restsporen of roetdeeltjes achter. Het is eigenlijk vergelijkbaar met “ discorook” , maar dan is de mistdichtheid groter, en het is onder een hoge druk ingespoten / verneveld in de te beveiligen ruimte.

Binnen 60 seconden 2.200 m3 vol mist

Dit is afhankelijk van het type mistgenerator. Er bestaan goedgekeurde Protect mistgeneratoren die binnen 60 seconden een ruimte van 600 m3 vullen, maar er zijn er ook die binnen 60 seconden een ruimte van maarliefst 2.200 m3 geheel vullen.Wat kost een mistgenerator?
Een nieuwe mistgenerator kost tussen de € 1.095 en € 2.995,- (excl. btw) doch inclusief plaatsing
Regelmatig hebben wij ook goede gebruikte en/of overjarige mistgeneratoren waarop wij 3 tot 12 maanden garantie geven. Dit kan ook voor uw situatie mogelijk interessant zijn.

Demonstratie op locatie
Wij demonstreren het mistsysteem graag vrijblijvend op locatie en beschikken hiervoor over een demo mistgenerator die 1.500 m3 in 60 seconden uitstoot